1. U kojim slučajevima i kada treba koristiti „LEPTEN“ kozmetiku ?
GRAFIČKI PRIKAZ KOŽE

„LEPTEN“ PROFESIONALNA KOZMETIKA za problematičnu i osetljivu kožu

CIJENA PROIZVODA
ASP Holding Group International USA Ltd , Copyright  ©    2017. All right reserved
L E P   E N
B i l j n a   k o z m e t i k a
Najčešća pitanja ____________________________
2. Za koliko vremena se postižu željeni rezultati ?
3. Da li "LEPTEN" mogu upotrebljavati osobe svih uzrasta?
4. Ima li neželjenih posljedica?
5. Da li se "LEPTEN" može nanositi na osjetljive dijelove kože npr. oko očiju i sl.?
6. Na kojoj osnovi se zasniva "LEPTEN" kozmetika ?
9. Da li mogu koristiti samo KREMU ili samo "LEPTEN" losion?
10. Da li "LEPTEN" može uzrokovati alergije ili preosjetljivost?
11. Koliko dugo mogu koristit "LEPTEN" kozmetiku?
12. Gdje i kako mogu kupiti "LEPTEN" kozmetiku?
------Vrijeme potrebno za eliminiranje kožnih problema i vraćanje čistog i zdravog izgleda kože je uistinu BRZO ! Osnovna karakteristika"LEPTENA" jе brzina djelovanja. Rezultate odnosno odstranjivanje problema postižete za 10-tak dana.
Ako je Vaša koža uistinu vrlo problematična ili su Vaši problemi prisutni duže vremena, rezultati se postižu za 15 (petnaestak dana).
------DA, "LEPTEN" kozmetika nema dobnih ograničenja. U mnogim slučajevima „LEPTEN“ se koristi i kod bebica, za smirenje upala i iritacija kože koje se ne mogu smiriti drugim proizvodima.
------NE, obje kozmetičke linije"LEPTEN", LF ženska i GF muška nemaju neželjenih posljedica. Ispitivanja su dokazala da i kod najosjetljivije ženske i muške kože "LEPTEN" ne razvija nikakve forme i oblike neželjenih posljedica.
------""LEPTEN" kozmetika zbog svoje nježne, blagotvorne, no isključivo djelotvorne formule može se nanositi na sve dijelove kože pa i na one dijelove kože koji prelaze u sluzokožu.
Slobodno se nanosi oko očiju i sve osetljive djelove kože.
7. Kako djeluje "LEPTEN" kozmetika?
8. Da li se može upotrebljavati za kožne probleme na tijelu?
------Obje kozmetičke linije "LEPTEN" kozmetike su potpuno PRIRODNI PROIZVODI. Izrađeni su na biljnoj osnovi. Ne sadrže agresivne i toksične tvari. Pri njihovoj proizvodnji upotrjebljene su najnovije nanotehnologije u razvoju BIO-AKTIVNIH tvari.   Bez ikakvih ograničenja i za TRUDNICE.
----Djelotvorni BIO-aktivni sastojci "LEPTEN" kozmetike ne djeluju samo na površinski sloj Epidermisa već imaju i DUBINSKO djelovanje na Dermis. Djeluju na stanične membrane kožnih stanica i reguliraju biološke procese kože. Normaliziraju tlak među staničnim membranama i djeluju direktno na stanice gdje se odvijaju najvažniji životni procesi i transport hranjivih materija. Sprječavaju stvaranje slobodnih radikala. Odstranjuju uvjete postojanja akni, prištića, upala i dr.

----"LEPTEN" regulira rad i funkciju masnih žlijezda i lučenje sebuma. Blokira razvoj mikroorganizama i bakterija na koži. Vrši regeneraciju kožnog epidermis i dermisa. Odstranjuje mrtve stanice i deblokira začepljene pore. Na taj način koža postaje ČISTA I ZDRAVA, sa visokim stupnjem samozaštite.
------"LEPTEN" kozmetika je namijenjena i može se koristiti za sve oblike PROBLEMATIČNE I OSJETLJIVE kože. UČINKOVITO i brzo odstranjuje akne, prištiće, mitesere i razne oblike upala, iritacija, alergija, crvenila, podražaja i drugo.
----DA, "LEPTEN" kozmetika je isto tako namijenjena i za odstranjivanje kožnih problema na tijelu. Nanosi se na zahvaćene dijelove tijela.
----Za postizanje MAKSIMALNIH rezultata "LEPTEN" kozmetika se upotrebljava u kompletu. Zbog toga se ne prodaje posebno već samo u kompletu.
----Komplet / kolekcija / se sastoji od 2 proizvoda: Lepten LOSION i Lepten KREMA. Proizvodi su označeni - LF za žene i GF – za muškarce , ovisno od spola.
----Ne, uostalom ispitivanja su dokazala da se sa "LEPTEN" kozmetikom uspješno odstranjuju alergije ili iritacije, uzrokovane drugim proizvodima.
----Možete je kupiti naručivanjem preko ove web stranice sa jednim odabirom oznake NARUČI, pod uvjetima kako je opisano na web stranici..
----Može se koristit neograničeno dugo. Prirodna formula i Bio sastojci čine ovu kolekciju blagotvornom i vrlo korisnom. Kada odstranite probleme i Vaša problematična koža postane normalna možete produžiti upotrebljavati "LEPTEN" kozmetiku za svakodnevnu njegu kože.
gf_21.jpg
gf_13
lf_15
lf_1
lf_16
lf_10
gf_15
gf_12
lf_8
gf_19
Kliknite na donje slike i uvećajte ih. Biće Vam od koristi !
BILJNA KOZMETIKA. Bez ograničenja. NEMA DOBNIH GRANICA